DENK PUUR, WEES GELUKKIG

CHOCOLADE

Uiteraard hebben wij een uitgebreid assortiment met ambachtelijke bonbons, chocolaatjes en repen. In allerlei soorten en maten. Ook hebben we een tal van basischocolaatjes in melk, wit en pure chocolade tot 80%, daarnaast hebben we suikervrije chocolade in ons assortiment: net zo lekker! Wilt u liever iets anders als de basischocolaatjes? De keuze is uitgebreid, chocolade die alleen al gelukkig maakt als u het ziet! 

Naast de welbekende smaken, hebben wij ook verrassende smaakcombinaties met misschien wat minder voor de hand liggende ingrediënten. Wat dacht u van bosaardbei met peper, of honing en saffraan? Knallende smaakmakers brengen een nieuwe bonbon beleving met zich mee. Onze bonbons worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het is een lust voor het oog!

Op de website ziet u een weergave van ons standaard assortiment bonbons. Naast deze bonbons hebben we per seizoen ook een aantal tijdelijke bonbons, deze zijn een perfecte aanvulling bij het seizoen! 

Geen feestdag zonder chocolade!
Wat zouden onze feestdagen zijn zonder een chocoladelekkernij?! Natuurlijk hebben wij de traditionele klassiekers zoals chocolade eieren en paashazen met Pasen, herfst chocolade in de herfst, chocoladeletters, Sint en Piet figuren voor Sinterklaas en de hulstblaadjes of kerstkransjes voor Kerst, in ons assortiment. Met onze creatieve insteek proberen we altijd een passende, originele chocoladetraktatie voor tijdens de feestdagen te maken. We steken de traditionele gewoontes in een modern jasje.

Buiten deze seizoensproducten hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor speciale gelegenheden. Een stuk chocolade zegt meer dan duizend woorden. Verras je grote liefde met Valentijn of zet je vader of moeder in het zonnetje tijdens Moederdag of Vaderdag. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals het einde van het schooljaar en het slagen voor een diploma of rijbewijs hebben wij passende chocolade cadeaus.

ALLEEN DE BESTE CHOCOLADE

Vanzelfsprekend zijn wij voorstander van een duurzame cacao productie en een beter leven voor de boeren. De cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product, daardoor kunnen ze de cacao op een duurzame manier telen. Maar hierdoor krijgen ze ook ruimte om te investeren in ontwikkeling. Met als mantra: Eerlijk is Heerlijk!

Het samenstellen van perfecte chocolade of een lekkere bonbon begint natuurlijk bij de basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten vormt de perfecte basis! Daarom werken we uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade.