Denk puur, wees gelukkig

specials

High tea
Iets – of juist niets – te vieren? Een high tea is altijd een goed idee! Gezellig bijkletsen met je vriendin(nen) of familie onder het genot van heerlijke lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee! Wie zegt daar nou nee tegen?!

Wat kunt u verwachten? Bij ons heeft de high tea een Italiaanse twist.
We starten met een hartige ronde met een Italiaanse bol, prosciutto di parma, smeersels, kazen en een Italiaans bladerdeeg hapje.
Vervolgens krijgt u natuurlijk chocolaatjes en bonbonnetjes, nougat, cantuccini, amarettini, fudge en een taartje van het seizoen en natuurlijk onbeperkt thee van onze thee etagère. Oké.. kwijlen is toegestaan!

Vanaf 2 personen
19.95 per persoon
Enkel te verkrijgen op reservering.
Reserveer via de mail, telefoon of Facebook.
Wilt u binnen 24 uur gebruik maken van de high tea? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan krijgt u gelijk de bevestiging of dit mogelijk is. 

Sweet tea
De mini variant van onze high tea! Gewoon, omdat je er NU zin in hebt! Voor de sweet tea hoef je niet te reserveren. Dit mag natuurlijk wel, als je zeker wilt zijn van een plekje!

Wat kunt u verwachten? Bonbonnetjes en chocolaatjes, brownie, taartje van het moment, koekjes, mokkaboontjes en onbeperkt thee van onze thee etagère.

Vanaf 2 personen
10.95 per persoon

Baby shower high tea
Verras de aanstaande mama met onze babyshower high tea. Wij zorgen voor een speciale aankleding en een presentje voor de aanstaande mama.

Vanaf 2 personen
19.95 per persoon
Enkel te verkrijgen op reservering.
Reserveer via de mail, telefoon of Facebook.
Wilt u binnen 24 uur gebruik maken van de babyshower? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan krijgt u gelijk de bevestiging of dit mogelijk is. 

*Bovenstaande tea specials zijn ook verkrijgbaar met onbeperkt espresso of lungo koffie. Voorkeur van chocolade? Geef gerust bij uw reservering aan of uw voorkeur uitgaat naar melk, wit of pure chocolade!