Denk puur, wees gelukkig

Alleen de beste chocolade

Cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product, daardoor kunnen ze de cacao op een duurzame manier telen. Maar hierdoor krijgen ze ook ruimte om te investeren in ontwikkeling.

Consumenten zijn gewend aan relatief goedkoop voedsel. Waar we eigenlijk heen zouden moeten is dat duurzame producten goedkoper gaan worden en de niet duurzame producten duurder. In niet-duurzame producten zouden de echte kosten meegenomen moeten worden: CO2 uitstoot, waterverspilling en schade die aan het milieu wordt toegebracht. Dat is dé transformatie waar we naar toe zouden moeten. Met als mantra: Eerlijk is Heerlijk!

Het samenstellen van perfecte chocolade of een lekkere bonbon begint natuurlijk bij de basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten vormt de perfecte basis! Daarom werken we uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade. Chocolade van de aller beste kwaliteit, doordat elk detail in alle fases van het proces nauwlettend in de gaten gehouden worden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van cacaoboeren die oog hebben voor zowel mens als milieu. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Natuurlijk valt onze chocolade onder 'Feel good food'! Het voldoet dan ook aan de vier criteria: taste good, is good, be good & do good!

Taste good: Simpel gezegd, het is gewoon ontzettend lekkere chocolade en daar draait het om!
Is good: Het product is zo onbewerkt mogelijk.  Onze mening: hoe puurder, hoe beter!
Be good: Het draagt (in perceptie) bij aan onze gezondheid. (Mits met mate natuurlijk!)
Do good: Met het kopen van onze chocolade draagt u een steentje bij aan de financiële situatie van de cacaoboeren, hierdoor kunnen ze op een duurzame wijze de chocolade blijven telen.