Denk puur, wees gelukkig

chocolade

Uiteraard hebben wij een uitgebreid assortiment met ambachtelijke chocolaatjes en repen. In allerlei soorten en maten. Van de standaard repen tot repen die besprenkeld worden met uiteenlopende toppings, van gehakte nootjes tot caramel. Ook hebben we een tal van basischocolaatjes in melk, wit en pure chocolade tot 80%, daarnaast hebben we ook suikervrije chocolade in ons assortiment: net zo lekker! Wilt u liever iets anders als de basischocolaatjes? De keuze is uitgebreid, chocolade die alleen al gelukkig maakt als u het ziet!

Naast de welbekende smaken, hebben wij ook verrassende smaakcombinaties met misschien wat minder voor de hand liggende ingrediënten. Knallende smaakmakers brengen een nieuwe bonbon beleving met zich mee. Onze bonbons worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het is een lust voor het oog!

Onderaan de pagina ziet u een weergave van ons standaard assortiment bonbons. Naast deze bonbons hebben we per seizoen ook een aantal tijdelijke bonbons, deze zijn een perfecte aanvulling bij het seizoen! 

Geen feestdag zonder chocolade!
Wat zouden onze feestdagen zijn zonder een chocoladelekkernij?! Natuurlijk hebben wij de traditionele klassiekers zoals chocolade eieren en paashazen met Pasen, herfst chocolade in de herfst, chocoladeletters en Sint en Piet figuren voor Sinterklaas en de hulstblaadjes of kerstkransjes voor Kerst, in ons assortiment. Met onze creatieve insteek proberen we altijd een passende, originele chocoladetraktatie voor tijdens de feestdagen te maken. Vaak steken we de traditionele gewoontes in een modern jasje.

Buiten deze seizoensproducten hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor speciale gelegenheden. Een stuk chocolade zegt meer dan duizend woorden. Verras je grote liefde met Valentijn of zet je vader of moeder in het zonnetje tijdens Moederdag of Vaderdag. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals het einde van het schooljaar en het slagen voor een diploma of rijbewijs hebben wij passende chocolade cadeaus.