Denk puur, wees gelukkig

chocolade

Uiteraard hebben wij een uitgebreid assortiment met ambachtelijke chocolaatjes en repen. In allerlei soorten en maten. Ook hebben we een tal van basischocolaatjes in melk, wit en pure chocolade tot 80%, daarnaast hebben we suikervrije chocolade in ons assortiment: net zo lekker! Wilt u liever iets anders als de basischocolaatjes? De keuze is uitgebreid, chocolade die alleen al gelukkig maakt als u het ziet!

Naast de welbekende smaken, hebben wij ook verrassende smaakcombinaties met misschien wat minder voor de hand liggende ingrediënten. Knallende smaakmakers brengen een nieuwe bonbon beleving met zich mee. Onze bonbons worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het is een lust voor het oog!

Op de website ziet u een weergave van ons standaard assortiment bonbons. Naast deze bonbons hebben we per seizoen ook een aantal tijdelijke bonbons, deze zijn een perfecte aanvulling bij het seizoen! 

Geen feestdag zonder chocolade!
Wat zouden onze feestdagen zijn zonder een chocoladelekkernij?! Natuurlijk hebben wij de traditionele klassiekers zoals chocolade eieren en paashazen met Pasen, herfst chocolade in de herfst, chocoladeletters, Sint en Piet figuren voor Sinterklaas en de hulstblaadjes of kerstkransjes voor Kerst, in ons assortiment. Met onze creatieve insteek proberen we altijd een passende, originele chocoladetraktatie voor tijdens de feestdagen te maken. We steken de traditionele gewoontes in een modern jasje.

Buiten deze seizoensproducten hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor speciale gelegenheden. Een stuk chocolade zegt meer dan duizend woorden. Verras je grote liefde met Valentijn of zet je vader of moeder in het zonnetje tijdens Moederdag of Vaderdag. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals het einde van het schooljaar en het slagen voor een diploma of rijbewijs hebben wij passende chocolade cadeaus.

ALLEEN DE BESTE CHOCOLADE

Cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product, daardoor kunnen ze de cacao op een duurzame manier telen. Maar hierdoor krijgen ze ook ruimte om te investeren in ontwikkeling.

Consumenten zijn gewend aan relatief goedkoop voedsel. Waar we eigenlijk heen zouden moeten is dat duurzame producten goedkoper gaan worden en de niet duurzame producten duurder. In niet-duurzame producten zouden de echte kosten meegenomen moeten worden: CO2 uitstoot, waterverspilling en schade die aan het milieu wordt toegebracht. Dat is dé transformatie waar we naar toe zouden moeten. Met als mantra: Eerlijk is Heerlijk!

Het samenstellen van perfecte chocolade of een lekkere bonbon begint natuurlijk bij de basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten vormt de perfecte basis! Daarom werken we uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade.

Chocolade van de aller beste kwaliteit, doordat elk detail in alle fases van het proces nauwlettend in de gaten gehouden worden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van cacaoboeren die oog hebben voor zowel mens als milieu. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Natuurlijk valt onze chocolade onder 'Feel good food'! Het voldoet dan ook aan de vier criteria: taste good, is good, be good & do good!
Taste good: Simpel gezegd, het is gewoon ontzettend lekkere chocolade en daar draait het om!
Is good: Het product is zo onbewerkt mogelijk.  Onze mening: hoe puurder, hoe beter!
Be good: Het draagt (in perceptie) bij aan onze gezondheid. (Mits met mate natuurlijk!)
Do good: Met het kopen van onze chocolade draagt u een steentje bij aan de financiële situatie van de cacaoboeren, hierdoor kunnen ze op een duurzame wijze de chocolade blijven telen.